Aanpak

Expedition with a Mission staat voor het actief en positief oppakken van jouw persoonlijke uitdagingen, omdat je voelt dat er meer is, dat je meer in je hebt, dat je vrijer en stralender kunt leven.

Expedition with a Mission richt zich op hoger opgeleiden twintigers en dertigers die in werk of privé verder willen komen….

Om goede keuzes te kunnen maken helpt het enorm om je eerst echt goed te voelen, vaak willen we te snel vanuit onvrede of angst voor onzekerheid, dingen veranderen of omgooien en rennen we maar door. Juist dan is het zeer zinvol pas op de plaats te maken. De natuur is daarbij ontzettend krachtig, daar is ruimte, vrijheid, en kunt je gewoon even ‘zijn’ zonder allerlei afleiding door meningen, vaste overtuigingen etc die in de weg kunnen staan van waar we -eigenlijk – naartoe willen. Door letterlijk in beweging te komen, en op pad te gaan ontstaat ruimte om bij je eigen kern te komen, vanuit je gevoel te weten wat je wilt en vervolgens van daaruit in de buitenwereld stappen te zetten om dat te realiseren.